Il·lusió, alegria, satisfacció, pau interna, melangia, esperança… i por. Sí, ho confés. Ara mateix també m’envaeix la por.

I ho celebr. Perquè la por també em fa persona. I perquè la por, què és només una emoció, m’avisa, m’informa i també m’ajuda a créixer.

Aquestes són les emocions i sensacions que m’envaeixen ara, quan escric aquestes línies que serveixen per encetar el meu blog i em permeten presentar al món el meu projecte, la meva proposta com a Coach Professional, expert en canvis vitals i professionals.

Hola, món!

Pere Berga

Han passat 3 anys d’ençà que vaig dimitir de la meva feina d’agent de viatges per iniciar un altre viatge que m’ha portat a convertir-me en agent del canvi.

Poc abans de prendre la decisió de re-inventar-me, vaig descobrir la disciplina del Coaching i m’hi vaig enamorar, perquè és una disciplina que transforma, que  ajuda a aprendre, que permet despertar consciències, que permet créixer i canviar. Com diu Leonardo Walk, el Coaching és  l’art de bufar el caliu quasi apagat de les persones. És l’art de despertar els somnis i el talent, els recursos i poder personal de les persones, equips i col·lectius.

Saps? Estam programats per tenir por. Vivim condicionats per milers de prejudicis, paradigmes i creences limitadores que frenen el nostre potencial i anul·len la nostra autenticitat.  Ens han ensenyat a témer els canvis, a evitar els errors. Encaram el dia a dia darrera la màscara, la careta, de les falses emocions. Emocions limitadores que ens impedeixen ser nosaltres mateixos. Ens han programat per viure des del pilot automàtic del “fer” i ens estam oblidant de viure des del “Ser”, des del nostre “Jo” més autèntic i creatiu, des de les nostres emocions més potenciadores i sinceres.

I…saps? Hem entrat en una nova era. L’era de la consciència. El món, la crisi, ens estan donant una lliçó, i ens estan avisant de que calen noves maneres de fer. I sobretot, noves maneres de “Ser”. Tot canvia. El canvi no només és normal, sinó que és absolutament necessari. Canvi en nosaltres mateixos, a les famílies, a les empreses, als pobles. El món ens reclama canvis, i ens diu que és hora de començar a viure des dels valors, des de la creativitat, des de l’excel·lència, des de les emocions, des del benestar, des de la consciència. L’hemisferi dret cerebral es reivindica!

Potser no te n’has adonat, però cada cop són més les persones que desperten i es decideixen a trencar els vells paradigmes, a reinventar-se, a viure des dels valors i sense por, i s’atreveixen a crear la vida que desitgen, i a fer feina en la professió que realment els apassiona.

Fa tres anys jo també vaig despertar i em vaig deixar ajudar. Sent una gratitud infinita als professionals, amics, mentors, llibres, cursos i seminaris que han passat per la meva vida i m’han ajudat a créixer.

Sincerament, i crec que malgrat tot, la vida és meravellosa, un miracle, un regalàs que ens han concedit. Una gran oportunitat perquè la visquem amb felicitat.

Desperta´t. Sigui quin sigui el teu patiment, sàpigues que en aquest planeta hi ha centenars de milers de professionals experts en ajudar-te amb el teu problema. A Amazon, a les llibreries, a Internet, hi trobaràs milers de llibres i cursos que donen la resposta a les teves preguntes i inquietuds. I si sol/a no pots sortir-te’n, deixa’t ajudar. Les persones som éssers socials interconnectats que ens necessitam  per evolucionar i créixer.

Deia Ghandi: “sigues el canvi que vols veure en el món”. Sobren els comentaris…

Em present davant el món amb aquest gran missatge inaugural: Desperta’t! Una altra manera de viure i fer feina és possible. Només depèn de la teva actitud fer-ho possible. I sobretot, sobretot… deixa’t ajudar.

Et convid a entrar a la meva Web, a trescar-hi  i a seguir-me a través de les xarxes socials. Em compromet a publicar-hi continguts de valor que t’ajudin a créixer i a que visquis i treballis d’una manera feliç i conscient.

Ens anirem veient, xerrant i escoltant per aquí…

Amb gratitud,

Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *