Bloqueo-Niveles Neurológicos

On és realment el teu bloqueig? En quines àrees de la teva vida necessites desfer els nusos que t’ofeguen per avançar cap a la vida què vols?

Imagina’t una sala amb 6 portes. Imagina’t que poguessis tocar i entrar en cada una d’aquestes portes, i que cada porta representa l’entrada a un sala on pots contemplar una determinada àrea de la teva vida, tant de la teva realitat interior com exterior.

Com seria, per tu, poder descobrir i explorar, com a observador/a, allò que t’agrada i no t’agrada, allò que podries canviar, de cada àrea de la teva vida, per tal de poder agafar les regnes del teu futur? Segur que molt impactant i encoratjador.

Idò deixa’m dir-te que això és possible.

En el Life Coaching comptam amb una eina molt poderosa de la Programació Neuro-Lingüística que ens permet fer-ho:  ens dóna l’oportunitat de descobrir i prendre consciència de l’àrea on radica el teu bloqueig, de què és allò que et potencia i et limita, allò que necessites treballar, alinear, per tal de que puguis liderar la teva vida.

Vols saber quines són aquestes àrees o Nivells? On és realment el teu bloqueig?

T’ho explic en aquest vídeo.

Què t’ha semblat? Interessant, no ho trobes? En quin dels nivells creus que estàs enganxat? Quina creus que necessites explorar?

M’encantarà saber-ho!

Et convid a que comentis l’article i que el comparteixis a les xarxes socials,

Amb amor i gratitud,

Pere

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *