Coaching Equipos Mallorca

Com crear equips de feina feliços i conscients?

Sí. Talment ho estàs llegint. Equips de feina feliços i conscients. Perquè la felicitat, la motivació, la consciència, els valors, la humanitat, la intel·ligència emocional i les relacions sanes entre les persones generen creativitat, alt rendiment i beneficis econòmics a llarg termini a les professions, a les empreses i organitzacions. Per aquest ordre. I no a l’inrevés.

Som a l’era digital i de la consciència. A Europa, l’era industrial ha quedat enrere. Antigues maneres de fer feina han quedat obsoletes, ja no funcionen. La crisi econòmica que hem patit ha estat l’efecte de la cobdícia, inconsciència i inhumanitat amb què hem gestionat l’economia i ens ha avisat de que calen noves maneres de fer les coses .

Les persones reclamam noves maneres de fer feina. I la única via, la més rendible i la que cal fomentar és la que impregna  els equips de feina de contacte, creativitat, consciència, humanitat, emocions, felicitat i valors.

El Coaching, com a disciplina transformadora que desperta consciències, fomenta l’aprenentatge i impulsa a la transformació positiva,  n’és la millor eina.

Saps? Vint anys d’experiència com a casteller a la Colla Castellera Al·lots de Llevant, nou anys treballant en una multinacional i la meva formació i professió com a Life Coach em donen legitimitat per atrevir-me a apuntar, amb aproximació, quins són els 6 factors bàsics que s’han de tenir en compte per crear equips feliços i conscients, i en conseqüència, cohesionats, motivats i altament productius. Els compartesc amb tu en aquest vídeo:

En resum, són aquests:

1. Els valors en comú. Els equips han de treballar amb un valors i objectius en comú perfectament identificats. Els valors de cada membre han d’estar ben alineats amb els de l’equip.

2.Una missió, un propòsit i una visió de l’equip de futur.

3.La implementació de dinàmiques i inèrcies de feina en equip. Des de la consciència, la col·lectivitat, la gestió emocional i la cultura del lideratge.

4.L’equilibri sistèmic i relacional on es respectin les lleis universals de l’antiguitat, pertinença, donar, rebre, i les dinàmiques relacionals com  reconeixement, l’escolta activa, amb peticions des del mereixement, oferiments des de la rellevància i acords equilibrats.

5.Claredat i potenciació del rol que desenvolupa cada persona a l’equip.

6.El foment de la intel·ligència emocional de l’equip i dels individus que el conformen.

Després de molt de temps de formació i investigació, i inspirant-me en una de les meves passions i la que és una de les activitats que representen de manera més clara els valors en els equips, els Castells, em sent orgullós de presentar el taller de Coaching per equips  “Equips amb valors, feliços i conscients”.

Es tracta d’un taller únic i innovador de Coaching per Equips-Team building  amb el que juntament amb la meva col·laboradora, Bàrbara Servera, acompanyam els equips de feina en la seva transformació positiva, combinant nombroses i variades disciplines i metodologies, com la del Coaching per valors, de Simon Dolan, i el Coaching Relacional, creat per l’Institut Relacional.

Pots consultar més dades del taller aquí.

M’encantarà que comparteixis amb mi les teves impressions i comentaris.

Amb amor i gratitud,

Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *